Branding

Fotografie & videografie

Branding fotografie voor Danielle Verhelst interieur

Personal branding voor ondernemers.

Je studio of werkplaats is dan ook de ideale setting voor een branding reportage. Heb je geen locatie voorhanden? Geen nood, samen gaan we op zoek naar de perfecte plek om jouw verhaal in beeld te brengen!
Vooraf bespreken we met jou wie je bent, wat je wil laten zien en wat belangrijk is voor jou. Tijdens de branding foto- of videoshoot halen we al die elementen naar voor.

De persoon achter het bedrijf laten zien, is minstens even belangrijk als het product of de service die je aanbiedt in de kijker te zetten.

Klanten willen zich kunnen vinden in het merk dat ze kopen en meer bepaald in de persoon achter het merk. Hoe kan je dit beter doen dan ze de kans te geven jou te leren kennen. Het gezicht achter het product. Degene waar het allemaal mee begon.

allemaal goed, maar...

Wat kan ik er mee doen?

Het resultaat is een reeks van beelden die jouw verhaal vertellen en die je voor verschillende doeleinden kan inzetten:

Instagram, Facebook, LinkedIn en andere social media kanalen. Website, drukwerk zoals magazines, flyers, boeken, nieuwsbrieven, presentaties, campagnes...

Jezelf laten zien is een krachtige tool in het groeien van je bedrijf en helpt je mee de juiste klanten aan te trekken. Verder leert je klant je kennen nog voor ze een stap in je bedrijf gezet hebben. Ze zullen het gevoel hebben je al te kennen, en de drempel om met jou in zee te gaan wordt lager.

Dierenarts defoor in haar praktijk

Een korte film voor jouw bedrijf of product

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Een bewegend beeld vertelt een heel verhaal.

We zijn in een tijdperk aanbeland waar het van groot belang is de persoon achter het bedrijf of merk te tonen. Wie is het, wat is de drijfveer om dit bedrijf te runnen, over welke dingen is de ondernemer gepassioneerd.

Contact

Film & video

Branding Film

De kracht van zachtheid

Joke heeft een relaxatiepraktijk in Evergem, Gent. Voor een korte voorstelling op haar website en social media maakten we een branding film, die weergeeft wie ze is, en wat ze doet.

Videoclip

Proces Verbaal - Geen superheld

Verbaal Proces is een Nederlandstalige hiphop-collectief uit Sint-Niklaas. Voor hun nieuwste album ‘Krijtlijnen’ mochten we de album-cover vastleggen, alsook de videoclip voor het nummer ‘Geen superheld’.

Product- & instructiefilms

KitchenAid

Instructiefilm voor KitchenAid voor gebruik op hun internationale websites, social media en andere kanalen.

— Joke

Testimonial - De Kracht van Zachtheid

Eigenares

Ik boekte een branding shoot in combinatie met video. Oorspronkelijk vond ik het wel wat spannend om te doen. Maar mijn zenuwen waar al heel snel weg door de warme en zachte aanpak. Ik werd onmiddellijk op mijn gemak gesteld, en het was zo fijn dat ik gewoon mezelf mocht zijn op beeld. Alles verliep heel spontaan. Het raakte me hoe beiden, zowel bij het fotograferen als bij het filmen, oog hadden voor kleine details en zelfs emoties. De shoot leverde prachtige foto's op en een even prachtige film. De manier waarop gevoel, sfeer en de waarden van mijn praktijk naar voor zijn gebracht is onbeschrijfelijk. Ik kan eerlijk zeggen dat de foto's en video voor een enorme boost gezorgd hebben voor mijn praktijk.

Benieuwd?

Wil jij ook jouw bedrijf laten groeien door het gebruik van kwalitatieve beelden? Neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken!

CONTACT

Contact

ADRES

INFO@CPLUSD.BE
+ 32 485 67 67 92

SINT-NIKLAAS

VOLG ONS OP Social Media