Beheer, advies en content creatie voor

SOCIAL MEDIA

Contact

Werkwijze

Beheer

Om te groeien op social media moet je allereerst gezien worden, opgemerkt tussen het aanbod van bedrijven die gebruik maken van deze tool. En dat doe je door op te vallen in de crowd. Door mensen aan te spreken. Nooit eerder was het zo makkelijk om potentiƫle klanten te bereiken over heel Belgiƫ en verder in slechts een paar klikken.

01

Advies

Natuurlijk kost zoiets tijd. Veel tijd. En die tijd heb je niet, want je moet ook je bedrijf nog runnen. Misschien heb je ook nog een gezin, of andere verplichtingen. Dus jouw tijd is kostbaar. Naast tijd kost het ook de nodige kennis om de platformen optimaal te gebruiken en zo jouw bedrijf te helpen groeien.

02

Content creation

Foto's of een boeiend filmpje voor op je social media, ook hier kunnen we je helpen. Samen bekijken we jouw bedrijf en gaan we op zoek naar een aanpak op maat. Want elke onderneming is anders en vraagt om een andere approach. We gaan op zoek naar jouw doelgroep en waar we die kunnen vinden. We bespreken welke content jouw doelgroep aanspreekt.

03

De Springboon

De springboon is een baby & concept store in Kruibeke. Eigenares Lore vroeg ons om haar Instagram te beheren, en foto's aan te leveren, om zowel de online verkoop als de verkoop in haar winkel een boost te geven.

Geen tijd voor social media?

Wij beheren jouw social media, zodat jij je kan concentreren op jouw core business!

Meer info