We Love Hungaria - website

Let's get digital

Webdesign voor jullie bestaande website? Een webshop nodig om jouw producten online te verkopen? Wij ontwerpen hedendaagse en duidelijke websites die gevonden worden door zoekmachines, en bovendien kunnen bekeken worden op alle mobiele apparaten.

Meer weten?

WEBSITES

Joshua D'hondt fotograaf

We Love Hungaria

We Love Hungaria is een algemene tandartspraktijk in Leuven. We vernieuwden hun website, en optimaliseerden de SEO, zodat hun nieuwe praktijk makkelijk gevonden zou worden op Google.

Joshua D'hondt is een documentaire familie- en huwelijksfotograaf uit Antwerpen. Zij had een minimalistische website nodig voor haar portfolio als fotograaf.

WERKWIJZE

Een website volgens uw wensen?

01.

Samen bespreken we vooraf waar jouw klanten naar op zoek zijn, wat belangrijk is voor jouw bedrijf, en zorgen we voor de juiste pagina-indeling, en structuur van jullie website.

Kan ik de website zelf aanpassen?

02.

Via het CMS-systeem dat we gebruiken, is het gemakkelijk om zelf foto's toe te voegen of teksten later aan te passen.

Voor onze webdesigns maken we onder andere gebruik van Squarespace en Wordpress voor het ontwerpen van jouw website. Op deze manier kan je zelf je website makkelijk onderhouden, en aanpassen.

Responsive design

03.

Websites voor kleine en grote bedrijven op maat

Vandaag de dag worden websites regelmatig bekeken op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Daarom is het belangrijk dat je website ook gebruiksvriendelijk is op deze apparaten. Bij het ontwerpen van elke website wordt hier rekening mee gehouden, en zorgen we er voor dat jouw website een responsive design heeft.

Een webshop.

Online verkoop via jouw website? Een webshop voor de verkoop van jouw producten of diensten is meer dan ooit belangrijk.
Wij begeleiden je bij het opstarten van een nieuwe of om de bestaande webshop aan te pakken.

We help brands connect with their clients.

SOCIAL MEDIA BEHEER

Om te groeien op social media moet je allereerst gezien worden, opgemerkt tussen het aanbod van bedrijven die gebruik maken van deze tool. En dat doe je door op te vallen in de crowd.

Meer info